OTW bildar marknadsledande bolag

2010-04-29

OTW är Nordens ledande fullserviceleverantör av redaktionell kommunikation. Nu samlas all kompetens som riktar sig till företag och organisationer i ett nytt bolag – OTW Communication.
–  Nu blir vi enklare, tydligare och kraftfullare mot marknaden, säger Patrik Widlund, koncernchef för Forma Publishing Group och OTW.

 Genom att slå samman OTW Publishing och OTW Interactive till ett bolag blir erbjudandet mot företag och organisationer komplett. OTW Communication samlar nämligen samtliga kompetenser inom print, digitalt och rörlig bild.

– Både OTW Publishing och OTW Interactive har haft en mycket stark utveckling och i takt med att de fått allt fler gemensamma kunder har vi upptäckt fördelarna med att samla alla delar i ett bolag, säger Patrik Widlund.

OTW Communication kommer att ledas av Jonas Nilsson, VD och Anders Rask, vice VD och chef för digitala kanaler. De båda var tidigare VD för OTW Publishing respektive OTW Interactive.

– Vi går på offensiven med ett komplett och svårslaget erbjudande. Vår ambition är nu att växa ännu snabbare inom samtliga grenar, säger Jonas Nilsson.
Anders Rask är inne på samma linje.
– Vi kommer framför allt att fortsätta satsa på webb-tv och mobila applikationer, samtidigt som vi i det totala utbudet blir ännu starkare på redaktionellt innehåll i alla kanaler. 

OTW Communication har ett 40-tal företag och organisationer på kundlistan, bland annat ICA, IKEA, H&M, Svenska Spel och Swedbank.

I OTW-koncernen ingår även OTW Sport Television och OTW Entertainment Television. Dessa bolag kommer även i fortsättningen att rikta sitt erbjudande i först hand mot TV-kanalerna.

OTW ägs sedan 2007 av Forma Publishing Group. 

För mer information, ring: 
Patrik Widlund, VD Forma Publishing Group, 070-529 42 00.
Jonas Nilsson, VD OTW Communication, 070-508 54 40
Anders Rask, vice VD OTW Communication, 070-217 82 15

 

 

Hej, du använder en gammalmodig webbläsare som inte klarar av att visa moderna webbplatser. Kom ikapp verkligheten med en ny webbläsare som till exempel