Googles kärlek för content

  

Krönika av Anders Rask, vd för OTW Communication:

När Google nyligen fyllde 15 år rullade man ut sin nya sökalgoritm, kallad Hummingbird. Det är den största uppdatering av Googles sökmotor på över 12 år och den är full av nyheter.

King Kong Content

  

Krönika av Anders Rask, vd för OTW Communication:

"Just nu snackas det väldigt mycket om Content Marketing  och vikten av att investera i innehåll. 

Myspace på väg tillbaka?

2012-09-25
Skrivet av Tobias Boström

Mellan 2005 och början på 2008 var Myspace världens mest besökta sociala nätverk. I juni 2006 var det den hemsida som hade flest besök i hela USA, till och med fler än Google. Men i april 2008 blev de omsprungna av Facebook, och blev därmed ännu ett offer som den nya nätverksgiganten skövlade på dess väg till världsherravälde, tillsammans med sajter som Friendster och svenska Lunarstorm.

Sociala Medier för Företag - Do's and Don'ts

”Sociala medier inkluderar alla digitala plattformar där användare kan skapa och dela innehåll”

Sociala medier är en många-till-många-plattform som ger alla en röst som alla kan höra. Det är ett medium som öppnar dörren till omedelbar dialog mellan ditt företag och dina kunder, framtida kunder, partners och opinionsbildare. Sociala medier är användardrivna, innehållet sprids av nätverkseffekter, och det är där bilden om ditt företag formas just nu.

Varför?

Se världen genom Googles ögon

Google har i dagarna presenterat "Project Glass", en prototyp för att se hur redo allmänheten är för "augmented reality". I videon nedan får man en vision av hur de tänker sig framtiden med Project glass.

(R)evolution i TV-världen

Allt fler ser på TV on demand. I februari uppmättes en kraftig ökning av webb-tv-tittandet enligt MMS. Nu satsar Youtube, Netflix och Hulu stora pengar på att utveckla egna kanaler och program och utmanar traditionella distributörer och kanaler om både publik och intäkter. 

Google+ och Search+ – därför måste du bry dig

Sedan lanseringen i somras har Google+ vuxit explosionsartat och Googles sociala nätverk har nu mer än 90 miljoner användare.  Antalet användare som faktiskt läser, publicerar eller delar är dock relativt okänt och än så länge har få svenskar och svenska företag gjort mycket mer än att skapa en profil. Under 2012 kommer det att förändras.

Hej, du använder en gammalmodig webbläsare som inte klarar av att visa moderna webbplatser. Kom ikapp verkligheten med en ny webbläsare som till exempel