Nu gör vi som farbror kungen och vänder blad till ett nytt år. Det vi lämnar bakom oss kan beskrivas som ett av de roligaste åren i OTW:s 18-åriga historia.

2014 var året då vi producerade många nya tv-program och förädlade våra guldklimpar i TV-kanalerna. Det var året då vi som första Contentbyrå vann guldägg. Vi vann annat också, mer än någon annan byrå, och vi tvingades hålla igen i vår kommunikation om alla priser vi bärgat. För att inte framstå som skrytpellar.

Det var året då vi vann det stora SAS-uppdraget (och hamnade i blåsväder). Året då vi satte försäljningsrekord med åtta nya TV-titlar.  Och det var året då det politiska spelet nådde Game of Thrones-nivåer.

Den politiska debatten har varit en del av vår verksamhet under året. Vi direktsände en hyllad partiledardebatt på Aftonbladet.TV, en debatt som bröt av mot den traditionella formen och var den första partiledardebatten online only. Vi har skapat opinion och drivit kampanjjournalistik för besöksnäringen Visita, Motormännen, Lärarnas Riksförbund, Stockholms Handelskammare och många fler.  Det politiska spelet fortsätter och har nu nått The Red Wedding-nivåer. På OTW laddar vi och våra kunder om för nya strider. Men först en välförtjänt vila.

Från OTW Television vill vi tacka alla våra kunder för ett härligt och framgångsrikt år. Tillsammans med er gör vi de underhållande och folkliga TV-programmen ännu mer underhållande och folkligare med den digitala devisen ”före, under och efter”. Något vi ser som ännu viktigare för 2015 års kommande projekt.

Från OTW Communication vill vi tacka alla våra kunder för ett fantastiskt år. Det har varit spännande, inspirerande och intressant på så många sätt. Det är en förmån att få jobba tillsammans med er. Vi ses 2015!

Rask och RingmarGod jul & Gott nytt år!
Vi ses i marschallens skugga,

Magnus Ringmar och Anders Rask