Hela året på OTW har gått under temat ”Det oväntade”. Vi fyller 20 år i år och det oväntade kommer från vårt namn och ursprung: Off The Wall. Under året har vi sjungit kör, yogat, gjort tårtfilmer, dragit i oss lustgas, haft fest, skrattat och vunnit. Allt i det oväntades tecken.

Men nu är det ju snart slut på året. Vad ska vi hitta på nästa år? En gissning är att även nästa år blir oväntat. Det sitter liksom i DNA:t på OTW. Och med nya stora projekt, etablering i Malmö och andra satsningar på gång så lär det bli ett intressant år för oss och våra kunder.

Jag vill tacka alla kunder, samarbetspartners och medarbetare för ett fantasiskt oväntat år. Nu tar vi paus och sen kör vi igen. Go!

Eftersom detta är en julhälsning vill jag passa på att tipsa om några bra grejer att ägna sig åt, denna korta arbetsgivarjulledighet:

  1. Se Bill Murray’s Christmas Special på Netflix.
  2. Lyssna på Jim Reeve’s julskiva ”Christmas Songbook” på Spotify.
  3. Sova.
  4. Ha på sig en jultröja från Festified
  5. Se Trading Places (Ombytta Roller på svenska) med Eddie Murphy och Dan Akroyd.
  6. Se Planes, Trains & Automobiles (Raka spåret till Chicago på svenska) med Steve Martin och John Candy. Jag vet, filmen handlar om en annan högtid, men ändå!
  7. Vila.
  8. Läsa The Passage-serien av Justin Cronin. På din nya Kindle, så klart. Passa på nu så kan du skryta sedan när Ridley Scott’s filmatisering kommer.
  9. Dricka kopiösa mängder julmust. Enbart Apotekarnes håller måttet.
  10. Boka en sommarresa med SAS. Los Angeles låter bra. Gör detta på självaste julafton (har en stark känsla av att blijetterna är billigast då) så blir det liksom dubbel effekt av grejen.

Avslutar denna julhälsning med en bild på en häst. För INGET säger god jul mer än detta.

Anders