Häpp! Precis lagom till midsommar så tar vi på oss sommarkransarna och omfamnas av våra nya ägare. OTW är numera en del av Aller Media och Aller Nordic Agency Alliance (AHEAD GROUP) och det känns väldigt bra. Det kan man ta sommar på!

För er som följt turerna kring Stampen så kanske ni tänker att det måste kännas som en lättnad att lämna Stampen. Det gör det. Men inte av den anledning de flesta verkar tro.

Köpet av OTW från Allers sida har pågått mycket länge. Aller har uppvaktat Stampen i två års tid och den skarpa köpprocessen har varit igång sedan i början av januari med flera spekulanter. Så att försäljningen sker just nu är inte direkt kopplat till rekonstruktionen utan frukten av ett långt arbete.

Stampen då? Vi säger hejdå nu och tackar för fyra väldigt bra år. Jag kommer att följa rekonstruktionen med spänning och tror och hoppas att den lyckas. Stampens nuvarande ledning med Martin Alsander och Johanna Öberg i spetsen gör och har gjort ett bra jobb sedan de tog över skutan. Problemet har hela tiden varit den historik de ärvt av tidigare lednings äventyr. Så hatten av för det jobb ni gör och det svåra jobb som kommer.

Vi på OTW ser nu fram mot en spännande höst som en del av Aller. Vi får anledning att återkomma till detta – vi på OTW är väldigt nöjda och glada. Vi ser fram emot att ingå i det nordiska byrånätverket och att göra dundergrejer tillsammans med Aller Media.

Snart går kontoret ned på sparlåga och vi checkar ut för semester. Men först Almedalen, detta härliga tivoli av åsikter och entreprenörsskap. I år ser du OTW i Resumes arrangemang Content Clash, tisdag kl 11, inte missa.

Men sedan, fanimej, kommer sommaren.
Luften ska bo i mina steg och mailboxen får spotta autoreply.

Detta sköts till tonerna av en spellista som jag gärna bjuder på:

Rubriken då? Ingen aning, men jag hoppas att den fick dig att klicka ☺

Vi ses!

/ anders rask