OTW är Nordens ledande contentbyrå. Vi är en helhetsbyrå med branschens bästa talanger inom content – från strategi och produktion till analys och uppföljning.

Nu söker vi en skicklig strateg som är van att arbeta med varumärkes-, kommunikations- och marknadsstrategier. Du kommer att ingå i vårt team för strategi och analys och arbeta både självständigt och i tätt samarbete med kollegor som exempelvis redaktörer, andra strateger och analytiker. Du kommer att ha en central roll i utvecklingen av OTW:s kunder. I ditt jobb behöver du även hålla workshops, så vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av detta.

Det här är du (tror vi):

  • Du har en bakgrund i byråvärlden, antingen från reklambyrå/kommunikatonsbyrå eller digitalbyrå/contentbyrå på senior nivå.
  • Du är en fena på varumärkespositionering, konceptutveckling och marknadsanalys. Du brinner för att få till den perfekta matchningen av insats och effekt.

Om oss

OTW är Nordens ledande contentbyrå. Vår ambition är alltid att skapa de mest attraktiva och effektiva produktionerna åt våra uppdragsgivare och därför har vi så klart högt ställda krav på våra medarbetare. Kreativitet och affärsmannaskap premieras hos oss. Rörligt, digitalt, print – oavsett kanal eller format vill vi överträffa våra kunders förväntan. Vi har roligt när vi jobbar och drivs av att skapa det oväntade!

Om tjänsten

Ansökningsperioden är öppen fram till den 13 augusti. Skicka in ditt cv och personliga brev så snart som möjligt till nyttjobb@otw.se med ämnesraden ”Strateg”. Frågor om tjänsten besvaras av benke.carlsson@otw.se.