Nomineringarna för årets upplaga av Publishingpriset har släppts och OTW stoltserar med fem nomineringar – en film och fyra printprodukter.

Publishingpriset är en heltäckande kommunikationstävling som sedan år 1990 delas ut för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Här är bidragen som blivit nominerade i år:

Barncancerrapporten 2019 för Barncancerfonden i kategorin ”Rapporter”

Barncancerrapporten ges ut en gång om året med syftet att visa på nyttan med Barncancerfonden genom att utifrån ett aktuellt tema lyfta fram delar av den viktiga forskning som Barncancerfonden finansierar. Rapporten har fått ett stort genomslag i media och lyftes i riksmedier i samband med lanseringen.

STHLM Magazine för Stockholms Handelskammare i kategorin ”Infomagasin/one-shot-magasin”

STHLM Magazine

STHLM Magazine är Stockholms Handelskammares medlemstidning. Magasinet är fyllt med matnyttig läsning och infografik kring temat ”Det nya Stockholm”. STHLM Magazine har redan prisats i både Swedish Content Awards och Content Marketing Awards, även kallat content-VM.

Magasinet Ducatus för Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation i kategorin ”Medlemstidningar Bransch”

Ducatus

Medlemstidningen Ducatus ges ut fyra gånger per år på uppdrag av Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation. Magasinet handlar om att leda och arbeta i kyrka och begravningsverksamhet och vänder sig till chefer, arbetsledare och förtroendevalda inom Svenska kyrkan. Ducatus speglar arbetsgivarfrågor i ett brett perspektiv och beskriver såväl arbetsmiljö och arbetsledning som juridik och ekonomi genom reportage och expertintervjuer.

Röda Korset magasin för Röda Korset i kategorin ”Medlemstidningar Individ”

 Röda Korset Magasin

Röda Korset Magasin går ut till medlemmar och månadsgivare. Syftet med tidningen är att stärka lojaliteten och engagemanget hos målgruppen, och öka kunskapen om vilken skillnad Röda Korset gör i Sverige och internationellt.

Kossornas kompisar för LRF Mjölk i kategorin ”Informationsfilmer yrke”

 

Alla vinnare offentliggörs den 5 november under prisutdelningen som äger rum på Berns i Stockholm.
Se alla nominerade bidrag här.