OTW är Skandinaviens ledande contentbyrå. Vår ambition är alltid att skapa de mest attraktiva och effektiva produktionerna åt våra uppdragsgivare och därför har vi så klart högt ställda krav på våra medarbetare. Rörligt, digitalt, print – oavsett kanal eller format vill vi överträffa våra kunders förväntan.

Till vårt nyöppnade kontor i Malmö söker vi nu formgivare/ originalare.

Vi söker dig som:

Har ett stort intresse för print- och digital design, du brinner för god typografi, har öga för form och kreativa lösningar.

Du är stresstålig, strukturerad och noggrann samtidigt som du är nyfiken och lösningsorienterad. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Du är prestigelös och en lagspelare som jobbar bra i team.
Vi tror att du är hungrig och vill framåt, kanske är du nyutbildad eller har gjort ett par år på byrå eller som frilansare.

Vi tror att du har:

  • Utbildning inom grafisk formgivning
  • Känsla för typografi, färg och form
  • Mycket goda kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator
  • Erfarenhet av UX-design, CSS och animering
  • Kunskaper om HTML-5 och erfarenhet från att skapa dynamiska annonser
  • Erfarenhet från DM-produktion är meriterande

Om tjänsten:

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start efter överenskommelse. Svara med arbetsprover, referenser och annat du är stolt över till nyttjobb@otw.se med ärenderaden ”Formgivare/ Originalare i Malmö”. Sista ansökningsdag är den 9 April. Frågor om tjänsten besvaras av Martin Nilsson, byråchef i Malmö, martin.nilsson@otw.se