OTW växer så det knakar! Förutom att planera ett nytt kontor i Malmö har OTW under hösten rekryterat fyra nya talanger. Stockholmskontorets nytillskott heter Sofia Lundgren, Mina Fagerfjäll och Julia Undin och det snabbt växande Göteborgskontoret har även de fått ett tillskott – Martin Eriksson.

Sofia Lundgren, redaktör

Sofia är journalist i grunden och har jobbat mest med tv – som nyhetsuppläsare och redaktör på Tv4 Jönköping och aftonbladet.se och sedan som producent och vd för egna produktionsbolaget Spets (där OTW största kunden). Senaste arbetsplatsen var Bonnier Tidskrifter där Sofia arbetade som kommersiell webbredakör. Här på OTW är hon digital redaktör för Scandinavian Traveler. Ser orimligt mycket på tv, läser om tv, pratar om tv och försöker ständigt sluta med Cola Light.

Sofia Lundgren
Mina Fagerfjäll, projektledare

Mina har tidigare arbetat med marknadsföring i sociala medier för kunder som Arla, Microsoft och Coca Cola Enterprises. Hon kommer närmast från byrån Social Industries och har erfarenhet inom grafisk formgivning, UI design och videoproduktion. På OTW arbetar hon nu som projektledare med fokus på sociala medier och producent. Är självutnämnd mästerkock och karaokeproffs!

Mina Fagerfjäll
Julia Undin, digital projektledare

Julia kommer närmast från Semic International där hon har arbetat som digitalt ansvarig för Jultidningsförlaget och Pandaförsäljningen. Hon har jobbat mycket med sociala medier och är proffs på målgruppen 6-15år. På OTW arbetar hon nu som digital projektledare och ser fram emot att jobba med kunder från olika branscher. Har hittat det vinnande receptet för att få första pris i slogantävlingar i sociala medier – alltifrån datorer och Apple Watches till resor!

Julia Undin
Martin Eriksson, redaktör/projektledare

Kommer närmast från Expressen där han under sju år hade alla sorters jobb på natten. Nu kommer han inledningsvis arbeta med HSB:s tidningar där han har hand om några av de lokala editionerna. Martin är bra på att skriva kort, trots att han är 1,95 lång!

Martin Eriksson

Vi söker alltid efter nya talanger, du kanske vill bli en av oss? Kolla vår karriärsida för lediga tjänster just nu.

TILL KARRIÄRSIDAN