OTW Göteborg slog upp portarna 2015 och har sedan dess expanderat i stadig takt. Nu välkomnar vi fyra nya medarbetare!

Elin Joleby

Elin Joleby, projektledare

Elin kommer närmast från jobbet som nyhets- och utvecklingsredaktör på Omni, där hon också haft ansvar över arbetet i sociala medier. Hon har tidigare arbetat på bland annat Sveriges Radio och TV4. På OTW kommer Elin främst att arbeta som projektledare, inledningsvis med Volvo Penta som kund.

Linnea Henriksson

Linnea Henriksson, produktionsledare

Linnea kommer närmst ifrån Malmö Universitet där hon studerat Produktionsledning med media som inriktning. På OTW kommer Linnea främst arbeta som produktionsledare, inledningsvis med kunder så som Volvo Trucks och Serneke.

Marit Larsdotter

Marit Larsdotter, redaktör

Marit har de senaste 20 åren arbetet som frilansande journalist, redaktör och samtalsledare med uppdragsgivare som Filter, Ingenjören, Akademiska Hus och Havs- och Vattenmyndigheten. På OTW arbetar Marit främst som redaktör för magasin åt HSB men även med det statliga forskningsinstitutet RISE.

Linda Mineur

Linda Mineur, producent

Linda har arbetat som tv/film- och eventproducent i dryga tjugo år och har gjort flertalet produktioner på olika bolag/företag; SVT, Warner Brothers, Xerox/AstraZeneca, Memfis Film, Vingaland mfl. På OTW arbetar Linda som producent för rörligt och har redan hunnit producerat ett stort antal filmer för Volvo Trucks, Volvo Penta och Serneke.  

Vill du också bli OTW:are? Håll koll på vår karriärsida där vi annonserar lediga tjänster, eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få löpande nyheter från oss.