OTW producerade den prestigefulla designgalan Elle Decoration Swedish Design Awards där Sveriges designelit samlades på Operaterrassen i Stockholm för att mingla.

– Det är alltid spännande och roligt att få producera en gala med förberedelser under flera månader som leder fram till just ett livetillfälle under kvällen då allting ska stämma in i minsta detalj. Det är en otrolig kick och en väldigt fin ära, säger OTW:s producent Sanna Lennartsson.

Galan är startskottet för Stockholm Design Week som pågår 2-8 februari. Konferencier var Reneé Nyberg och totalt delades 14 priser ut. Bland prisutdelarna märktes Lars Wallin, Lisa Larsson och Ilse Crawford. För musiken svarade Lise och Gertrud.

Den mest prestigefulla utmärkelsen Årets designer gick till mångsidiga formgivaren Monika Förster. Hon kammade hem priset för andra gången, något hon är ensam om.

Galan gick i gröna toner med skulpterad murgröna utställd på flera platser i lokalen, skapad av Agneta Törnqvist.

Prisutdelningen övergick senare i en fest som fortsatte sent in på småtimmarna.

– Feedbacken har varit väldigt positiv och festen efteråt talade sitt tydliga språk. Det var en mycket lyckad kväll och det är alltid ett nöje att jobba med Aller Media, säger Sanna Lennartsson.

Förutom Sanna Lennartsson ingick projektledare Helena Lindblad och grafiske formgivare Thomas Idebäck i teamet.