Vi söker dig som är:

Utbildad inom grafisk design med ett stort intresse för print- och digital design. Du brinner för god typografi, har öga för form och kreativa lösningar.

Du är stresstålig, strukturerad och noggrann samtidigt som du är nyfiken och lösningsorienterad. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Du är prestigelös och en lagspelare som jobbar bra i team.
Vi tror att du är ung och hungrig, kanske är du nyutbildad eller har gjort ett par år på byrå eller som frilansare. Och nu vill du framåt.

Vi tror att du har:

  • Utbildning inom grafisk formgivning
  • Känsla för typografi, färg och form
  • Mycket goda kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator
  • Erfarenhet av UX-design, css och animering

Om oss:

OTW är Skandinaviens ledande contentbyrå. Vår ambition är alltid att skapa de mest attraktiva och effektiva produktionerna åt våra uppdragsgivare. Därför har vi så klart högt ställda krav på våra medarbetare. Print, digitalt, rörlig bild – oavsett kanal eller format vill vi överträffa våra kunders förväntan. Tjänsten är placerade på vårt kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Om tjänsten:

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start 1 mars. Lön efter överenskommelse

Svara med arbetsprover, referenser och annat du är stolt över till nyttjobb@otw.se med ärenderaden ”Formgivare/Originalare”. Sista ansökningsdag är den 20 januari.