OTW Stockholm har en ny redaktör/projektledare i Viktoria Hansén. Viktoria är journalist från början och har de senaste åren framför allt jobbat på TV4, men också haft projekt som att göra Augustprisgalan samt varit kulturredaktör.

Hedda Ekstrand har börjat som Social Media Specialist på OTW i Stockholm. Hedda kommer från byrån Redgert Comms digitala avdelning där hon arbetade med strategi, digital annonsering och community. Hon är utbildad digital marknadsförare från yh-skolan SIH och har även en utbildning inom inköp som hon har arbetat med inom modebranschen på Acne Studios. Hedda har även sysslat en del med PR och event inom samma bransch.

Erika Arnadottir är ny projektledare/redaktör på Göteborgskontoret. Hon kommer närmast från en roll som webbredaktör på Stampen Media, där hon var med och startade nyhetsdesken för Stampens lokala titlar (där bl.a. Mölndals-Posten och Kungsbacka-Posten ingår). Erika är utbildad bildjournalist från Mittuniversitetet, och har tidigare jobbat som fotograf, reporter, webbredaktör och printredaktör/redigerare m.m. för olika lokaltidningar runtom Göteborg. Hon har också jobbat som onlinesepcialist på SVT och hunnit en kort vända som digital- och sociala medieredaktör på P4 Göteborg.

Göteborgskontoret förstärks också med Sandra Åberg som projektledare. Sandra har tidigare arbetat på pr-byrån Edelman Deportivo i Stockholm, och är numera tillbaka på västkusten (som också är hennes rötter, uppväxt i Varberg). Innan dess har hon jobbat med uppdrag och kampanjer inom alltifrån entertainment till försäkringsbolag och ngo:s. Sandra kommer närmast ifrån ICA Reklam där hon var strategisk projektledare.