Till Stockholmskontoret välkomnar vi Filip Sandén som ny Account Director. Han har de senaste 10 åren jobbat på olika byråer med fokus på digitala kanaler och content marketing. Filip kommer senast från tjänsten som Head of Content på kommunikationsbyrån Wenderfalck, dessförinnan har han bland annat jobbat flera år som Account Director på OTW:s systerbyrå Make Your Mark.

Siri Bergsten kommer senast från produktionsbolaget 2AM där hon arbetat som producent och redigerare i 5 år. Siri är utbildad i TV-produktion på Kaggeholms folkhögskola och har jobbat med Aller Media, med mycket fokus på mat, reklam och kampanjer. Efter föräldraledighet börjar hon nu på OTW som Content Creator.

Stockholmskontoret förstärks med PeKå Englund, som senast jobbade som konsult, men som gjort flest år i yrket (16) på Aftonbladet – bland annat som nattchef, nyhetschef, editionschef, biträdande redaktionschef och redaktionell affärsområdeschef på Sportbladet. PeKå har också varit affärsområdeschef, utvecklingschef, VD och chefredaktör på andra företag. Nu jobbar han som reporter och redaktör på Skolvärlden.

Lisa Sandström börjar på OTW som Social media specialist i Performance-teamet. Lisa har studerat till Content Developer på Hyper Island och kommer senast från reklambyrån Spinn, där hon jobbade som Content Manager.

Daniel Nilsson är huvudsakligen filmare och klippare men har även jobbat som fotograf och animatör, så lite av en allsysslare. Han har drivit eget en längre tid men har även varit anställd och kom senast från komplett Group, en stor nordisk E-handelskoncern där han jobbade som videoproducent. Det senaste året har han frilansat i flera projekt på OTW och har nu tagit steget till anställd producent.

Vår nya digitala strateg i Göteborg, Kristofer Granger, kommer från Trinidad och Tobago, där han jobbat som Director of Digital Marketing för både Lonsdale Saatchi & Saatchi Advertising och Ross Advertising. Han är utbildad i både marknadsföring och informationssystem och har arbetat som utbildare inom socialamedier, digitala marknadsstrategier och marketing management. på University of the West Indies. I Sverige har han jobbat på EIT Manufacturing och jobbar ideellt för TEDxGöteborg.

Louise Winberg är ny projektledare och redaktör på OTW Göteborg. Louise är utbildad journalist och kommer senast från Visit Sweden där hon arbetade som PR Manager i Oslo i åtta år. Hon har även arbetat som bland annat chefredaktör på Reseguiden.se och som redaktör och skrivande journalist på en rad olika medier, däribland GT/Expressen och ELLE.

Ulrika Hamrén är skolad copywriter men har haft många olika roller inom content marketing de senaste tio åren. Bland annat som regissör, redaktör, kreatör och ansvarig för film och foto på Stendahls reklambyrå. Kommer senast från kundsidan där hon jobbat på Polestars marknadsavdelning som Editorial lead. På OTW i Göteborg ska Ulrika jobba som projektledare och konceptutvecklare.

Stockholmskontoret får också en till projektledare i Markus Forchhammer. Markus har en bakgrund som strateg och projektledare på insiktsbyrå och kommunikationsbyråer/produktionsbolag. Markus kommer senast från Onemotion IMC, och har dessförinnan jobbat på Chimney group inom olika roller med kundansvar och projektledning i fokus.

Ellen Simon steppar in som Content producer på Göteborgskontoret efter att ha gjort praktik hos oss i våras. Innan OTW studerade hon grafisk design och därefter media och kommunikationsvetenskap som hon nyligen har examinerat i. Ellen har en bred kompetens inom marknadskommunikation med fokus på projektledning, kreativt skapande och skrivande.