OTW är Skandinaviens ledande contentbyrå. Vår ambition är alltid att skapa de mest attraktiva och effektiva produktionerna åt våra uppdragsgivare och därför har vi så klart högt ställda krav på våra medarbetare. Rörligt, digitalt, print – oavsett kanal eller format vill vi överträffa våra kunders förväntan.

Till vårt nyöppnade kontor i Malmö söker vi nu Junior AD.

Vi söker dig som är:

Grym på design, strategi och konceptuella lösningar. Du har stenkoll på rörligt, print och digitalt och känner dig lika hemma i utformningen och exekveringen av en tidningsproduktion såväl som ett insta-inlägg.

Du har ett strukturerat sätt att jobba med koncept och idéer och gillar att gå lös på datadrivna insikter. Du vet också att den där grymma idéen som kom på väg till jobbet måste testas oavsett om den kommer flyga eller ej. Du jobbar helst i team och tar aldrig åt dig hela äran eller skyller ifrån dig om det går fel. Det tar vi som ett team.

Vi tror att du är nyfiken på ett nytt sammanhang, kanske är du nyutbildad men helst har du redan gjort ett par år på byrå.

Vi tror att du har:

  • Lämplig utbildning
  • Lyckade koncept/kampanjer i bagaget
  • Mycket goda kunskaper i Adobes creative cloud utbud
  • Erfarenhet av UX-design, CSS och animering

Om tjänsten:

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start efter överenskommelse.  Svara med arbetsprover, referenser och annat du är stolt över till nyttjobb@otw.se med ärenderaden ”Junior AD i Malmö”. Sista ansökningsdag är den 9 april. Frågor om tjänsten besvaras av Martin Nilsson, byråchef i Malmö, martin.nilsson@otw.se