För att nå ut till fler av sina kunder har Iseskogs Juridiska Konsultbyrå valt OTW att producera 19 filmer i en unik serie föreläsningar inom arbetsrätt.

– Vi ser det som ett effektivt och flexibelt sätt att göra Tommys föreläsningar tillgängliga för många företag och organisationer, här kan man titta när man vill, hur många gånger man vill! säger Ylva Telander Iseskog på Iseskogs Juridiska Konsultbyrå.

Föreläsare i filmerna är jur. professor Tommy Iseskog som är ett välkänt namn inom arbetsrätt och personalfrågor. Med ett föreläsningsschema som är fullbokat redan ett år i förväg så ville han så småningom kunna trappa ned på arbetsbelastningen och tillgängliggöra sina föreläsningar för alla intresserade, även de som han i dag tvingas tacka nej till.

– För Tommy innebär det att han kan minska sitt föreläsningsresande runt hela landet. Han gör en inspelning och den föreläsningen kan kunderna titta på över hela Sverige, ja över hela världen tom, säger Ylva Telander Iseskog.

Iseskogs nya hemsida har fått en uppfräschning med hjälp av OTW:s systerbolag, webbyrån Adeprimo, och där kan Iseskogs kunder lätt teckna ett konto som gör att man streama föreläsningarna direkt från webben. Men för att inte behöva köpa grisen i säcken har OTW även producerat 19 smakprov, en för varje föreläsning.

– Alla är imponerade! Vi själva är mycket nöjda med studiomiljön, kvalitén i ljud och bild samt att grafiken blev så bra. Kunderna tycker det ser väldigt ”proffsigt” ut och att det är en himmelsvid skillnad på om vi hade filmat en vanlig föreläsning.

Om du också är nyfiken på hur det ser ut så kan du ta en titt på filmerna här.