– Jag har varit på OTW sedan 2004 i mängder av olika roller, varav de senaste tre och halvt åren som högsta ansvarig, säger Marcus Wikner. Det har varit helt underbara år och nu när vi går bättre än någonsin känns det helt rätt att lämna över till Rasmus Winther. Att just han tar vid känns tryggt då han har varit väldigt delaktig i vår fantastiska utveckling.

Marcus Wikner har varit på OTW sedan 2004 och tog 2018 över rollen som vd. Under Marcus ledning har företaget gjort all time high två år i rad och varit Nordens mest prisbelönta contentbyrå. Rasmus Winther började på OTW 2015 har sedan byggt upp Göteborgskontoret som idag består av 25 medarbetare.

– Jag är väldigt stolt över förtroendet att få leda verksamheten med Emma Broms vid min sida, säger Rasmus Winther. Vi har jobbat mycket ihop de senaste åren och kan nu ta samarbetet till nästa nivå. OTW är idag ett otroligt starkt och ambitiöst företag med medarbetare som sitter på massvis av kunskap och kreativ finurlighet. Vi har därtill förmånen att få arbeta med uppdragsgivare och varumärken som siktar väldigt högt.

Marcus Wikner poängterar att för kunder och medarbetare fortsätter allt som vanligt:
– Vår strategi och organisation fungerar väldigt bra och vi har därtill slagit all time high två år i rad. Visst är det tråkigt att lämna, men jag får förmånen att fortsätta som styrelseordförande i OTW. Under åren har jag samlat på mig erfarenhet från många roller och arbetat med kunder i de flesta branscher. Så är nu är det kul att få arbeta än mer strategiskt för att utveckla byrånätverket Ahead Group.
– Jag har en oerhörd respekt för det fina arbete Marcus gjort, säger Rasmus Winther. Vi har haft en inspirerande dialog sedan vi sa hej första gången och det kommer vi att fortsätta ha, om än i nya roller.

OTW i Sverige har idag 110 medarbetare. Bolaget grundades år 1996 och är sedan 2016 en del Ahead Group. OTW har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt Köpenhamn och Århus i Danmark.

Ahead Group är ett nordisk byrånätverk som ägs av Aller media. I Sverige består nätverket av OTW, Make Your Mark och Narva. Den svenska delen omsatte i fjol 404 Msek och gjorde ett rörelseresultat på 46 Msek. Ahead Group är därmed en av de svenska byråkonstellationer som gått bäst under pandemin.