Vad krävs för att göra om ett flygplan? På uppdrag av SAS producerar vi kampanjsidan SAS New Cabin där man kan följa Airbus 330 ”Erik Vikings” stora uppgradering.

SAS långdistansflotta genomgår för närvarande en större uppgradering så att alla passagerare kommer att kunna njuta av sin flygning ännu mer. Ny design, bekvämare säten, nytt underhållningssystem med HD-skärmar, WiFi och bättre servering av mat och dryck väntar resenärerna när de nya kabinerna kommer ut på marknaden 2015.

På Scandinaviantraveler.com kan du följa processen genom vårt ”bakom kulisserna”- material där du både får träffa personerna och prylarna bakom omvandlingen. Visste du att det inte är allt vin som tål 10 000 fot? Hur kommer materialvalet få dig att känna ombord? Detta och massor av annat kan du få reda på genom att titta på materialet under kampanjsidan.

Från och med februari 2015 kommer ett nytt flygplan uppgraderas varje månad (med en paus från juni till augusti) och från hösten 2015 anländer vår första Airbus 330 Enhanced.

Rickard Gustafsson, VD och koncernchef för SAS, säger till Scandinavian Traveler;
– Jag kan knappt vänta på att få ut det här konceptet till våra kunder. Vi kommer att ha Europas bästa långdistanskabin, både vad gäller service och komfort när vi är klara med det här projektet, och jag ser verkligen fram emot det.

Följ omvandlingen här

Erik Viking twitterkanal: @SAS_Viking