Sanne Kleiner är vår nya redaktör/projektledare på Malmökontoret. Hon har en bakgrund inom kommunikation och journalistik och kommer senast från Malmö stads kommunikationsavdelning. Sanne har tidigare jobbat på SVT:s pressavdelning i Stockholm och som reporter och nyhetssändare på Sveriges Radio och SVT.

Vi säger också välkommen till Johan Welander, ny Account director och strateg på Stockholmskontoret. Johan har arbetat med kommunikation och varumärkesutveckling för många olika typer av företag och organisationer och har en lång bakgrund från en rad olika reklambyråer, senast King reklambyrå och innan dess bland annat Scholz & Friends och Millton.

OTW Stockholm har också fått förstärkning i Siri Lindén, vår nya Innehållskreatör/Producent. Hon har en bakgrund inom reklam, PR och digital marknadsföring, och kommer senast från NORD DDB. Siri har tidigare jobbat på byrån Spinn, på bokförlaget Max Ström samt som pressfotograf på Ålandstidningen.

Matt O’Leary har börjat på Göteborgskontoret som Editor/Content strategist. Han har jobbat som skribent, redaktör, journalist och content producer i Storbritannien, Belgien och Italien. Här i Sverige har han jobbat både som copywriter och board game designer (!). Senast kommer han från 2028.

Senaste tillskottet i Stockholm är Vicktor Winquist, som börjat som Social media specialist och är tillbaka i byråvärlden efter en tid på Telenor Företag där han jobbat som Content creator och med att strukturera och styra upp sociala medier, strategiskt och paid. Vicktor har också varit flygande MMA-reporter, där han har rest runt i världen och intervjuat eliten inom MMA-scenen.

Välkommen alla fem!