Niklas Jendeby är ny Account Director på OTW i Göteborg och kommer att bland annat att jobba med Volvo Trucks och Volvo Penta. Niklas kommer närmast från Sjöräddningssällskapet, där han varit kommunikations- och insamlingschef. Han har en lång bakgrund inom kommunikations- och byråvärlden och har jobbat med bland annat fordon, läkemedel samt ideell sektor, och gillar att jobba både strategiskt och operativt.

Sussi Elhajj har börjat på OTW som produktionsledare. Hon kommer senast från den ideella organisationen Noaks ark där hon jobbade som kommunikatör och har tidigare drivit sitt familjeföretag. Sussi är utbildad i medie- och kommunikationsvetenskap på Göteborgs universitet.

Andreas Grönvall Mikkelsen är ny Copywriter/Strateg på OTW:s kontor i Malmö. Han kommer senast från Publicis Sapient där han arbetade som Copywriter, Content Strategist och UX Writer. På meritlistan finns B2B- och B2C-kommunikation för bland annat Mercedes-Benz, Peab Bostad, Lynk & Co och AAK. Andreas har pluggat på Berghs och Lunds Universitet och även läst kreativt skrivande.

Emma Rask börjar som Content Creator på OTW i Stockholm. Hon kommer senast från den globala byrån Archetype där hon jobbat som kommunikationskonsult. Innan det har Emma jobbat med bland annat webbdesign, sociala medier och formgivning. Hon har även en kandidatexamen i Medier, kommunikation & PR från Örebro universitet.

Annelie Englund är ny projektledare och redaktör på OTW i Stockholm. Hon kommer senast från Prat PR som projektledare och PR-rådgivare. Dessförinnan har Annelie ett förflutet som journalist och kommersiell redaktör på bland annat Egmont Publishing.