Alexandra Pettersson är en erfaren projektledare med bakgrund inom event- och kommunikationsbranschen. Hon har jobbat 10 år på Eventyr som är en Sveriges ledande event- & kommunikationsbyråer. Tidigare har Alexandra haft roller så som projektledare och kundansvarig.

Jocke Svärdh har jobbat för OTW i olika skepnad ett tag, och nu är vi glada att räkna honom till en av Stockholms fast anställda. Joakim är content creator och filmar, fotar och redigerar content- och kommunikationsprojekt för flera av OTWs kunder. Joakim har en utbildning som TV-produktionsspecialist från Medieinstitutet.

Jakob Dalbjörn är specialiserad på produktion och anpassning av innehåll för dagens alla plattformar, och är utbildad på Hyper Island i Stockholm. Senast kommer han från platsvarumärkesbyrån Invinn, men har även frilansat med film och foto för blandade byråer, och varumärken som till exempel YMR Trackclub, Runner’s World Magazine, Castelforte, Gant, Liseberg, Qoali och Trädgår’n.

Jessica Somers börjar som övergripande projektledare i ett av OTWs kundteam och kommer att jobba med några av byråns större konton som PostNord och Röda Korset. Jessica har en bakgrund som projektledare hos byråer som Edisen (fd Chimney group) , Åkesson & Curry och SnickSnack och har jobbat mycket med kunder inom offentlig sektor och ideella organisationer.

Peter Olsson ansluter till OTW i Göteborg som Social Media Specialist. Peter studerade på Handelshögskolan i Göteborg och jobbade vid sidan av med digital marknadsföring för företag och föreningar. Efter masterexamen började han som Marknadsföringskonsult hos Bravura, samtidigt som han jobbade med egna kunder parallellt. Senast kommer han från en roll som Copywriter på marknadsföringsbyrån Hjeltes.

Linnéa Hedin har en kandidatexamen inom företagsekonomi och arbetade tidigare på Economica Bokföring. Nu kommer Linnéa att förstärka OTW:s ekonomiavdelning som ekonomiassistent.

Fredrik Sehlstedt börjar som Art Director på OTW i Göteborg och kommer att jobba med konton som Volvo och Hufvudstaden. Fredrik har tidigare jobbat som AD hos byråer som Edisen (fd Chimney group) , Åkesson & Curry AB och Snick-Snack och har arbetat med kunder inom B2C, B2B och offentlig sektor.

Malin Olsson Longum förstärker göteborgskontoret som projektledare. Hon har lång erfarenhet från reklam- och kommunikationsbranschen, och har jobbat på Grey Gothenburg och Konovalenko som Account Manager med bland annat kommunikationsstrategier och integrerad marknadsföring och hon kommer att ha liknande arbetsuppgifter på OTW.

Anna Bertilsson kommer att jobba på OTW i Stockholm som Junior Art Director. Hon är utbildad grafisk formgivare/tekniker på Brobygrafiska Yrkeshögskola och kommer senast från Oh My där hon arbetat som grafisk formgivare.

Elin Bengtsson har slutit upp i OTW:s performance-team som Paid media strategist. Hon kommer senast från byrån BerntzonBylund och Socialminds där hon jobbat som projektledare och performance marketer. Dessförinnan har hon varit digitalansvarig på en fashion/tech start-up och studerat på Mediainstitutet. Elin har även en BA i bagaget från Solent University i England.