OTW är glada över att presentera ett nytt samarbete med klädjätten Gina Tricot. Projektet som har producerats under våren är en serie med fyra reklamfilmer där den svenska skådespelerskan och komikern Cecilia Forss har huvudrollen.

cicci-fors-palle-jerndal-300x366Valet föll på OTW när Gina Tricot valde produktionsbolag i samband med deras nya kampanjserie Think New Denim.

– Att vi på OTW får börja jobba ihop med Gina Tricot är förstås väldigt kul. Särskilt då detta projekt är något som vi på OTW älskar: smart innehåll som underhåller och samtidigt positionerar varumärket på ett effektivt sätt, säger Paul Jerndal.

Reklamfilmerna har på ett finurligt sätt lyckats sätta ihop Cissi Forss med varumärket Gina Tricot. Fokus har legat på att jobba med Cissis personlighet där ledorden smart, oväntat och rapp humor har lyfts fram i tv-rutan.

– Cissi Forss är en perfekt ambassadör för Gina Tricot. Hon är otroligt begåvad, rolig och charmig. För oss representerar hon en ny generation av power-kvinnor, säger Alexandra Davidsson, pr-chef på Gina Tricot.

Förutom att ha medverkat i ICA-reklam, tv-serier och filmer har Cissi tidigare även samarbetat med Paul Jerndal i hans produktioner. Bland annat har hon spelat huvudrollen i två kortfilmer som Paul har producerat, dramat ”A Beautiful Heart” och ”Indigo”. Under projektet med Gina Tricot har Paul skrivit manus och regisserat filmerna. Dessutom spelar han mot Cissi i kortfilmerna.cicci-forss-300x366

– Eftersom vi är goda vänner och ofta håller på och spelar små egna improviserade scener när vi ses så blev detta någon slags meta-verklighet. Helt klart komiskt för oss båda.

Den 18 augusti har kampanjen premiär och kommer rulla i sociala medier. Den första kortfilmen är en parodi på just reklamfilmer för mode.

– För ett par år sedan när hon spelade Cindy i Icas reklamfilmer gjorde hon parodi på en av våra kampanjer. Därför säger vi att cirkeln nu är sluten, säger Alexandra Davidsson.

Se Teaser Trailern för kortfilmerna med Paul Jerndal och Cissi Forss här:

Läs om Paul Jerndals och Cissi Forss samarbete under produktionen av kortfilmen Indigo som vunnit över 20 internationella priser på filmfestivaler.