Byråchefen Rasmus Winther och projektledaren Jonas Franzén har varit med från starten 2015.
– Tajmingen var sällsynt bra för en uppstart. De traditionella byråerna hade nog haft starkare epoker i Göteborg så det fanns ett utrymme för en contentbyrå med spets i kreativitet, strategi och rörligt berättande, säger Rasmus Winther, byråchef.

Rasmus Winther    Jonas Franzén

OTW har varit en av stadens snabbast växande byråer i takt med att lokala, nationella och globala konton vunnits. Något som även givit flera utmärkelser i internationella sammanhang. Idag är man 26 medarbetare i det nya kontoret på Klädpressargatan.

– Vi har vuxit med våra uppdrag. Idag har vi en hel avdelning som jobbar med strategi, distribution och performance, det tror jag knappt att vi ens vågade drömma om 2015. Det är en stor skillnad och vi har mognat både som byrå och organisation.

OTW jobbar idag med uppdragsgivare som Serneke, Bris, Stena Metall, HSB och Göteborgs Stad. Man är även fullservicebyrå åt myndigheten Swedac i Borås. Man har även uppdrag inom Volvogruppen och har sedan 2016 arbetat med Volvo CE, Volvo Penta och Volvo Trucks.

– Ser vi framåt så vill vi förstås behålla rollen som den ledande contentbyrån i Göteborg. Vi märker även att det finns plats att konkurrera med stadens äldre och mer traditionellt inriktade byråer, säger OTW:s VD Marcus Wikner.