1. Petter kommer senast en position som redaktionell chef på Bonnier Motor där han arbetade med Allt om Bilar, Teknikens Värld och DN Motor.

– Med sin långa och breda erfarenhet som journalist, redaktör och chefredaktör har Petter exakt den seniora kompetens vi behöver då vi fått in flera större uppdrag, säger Marcus Wikner, VD på OTW.

Petter har arbetat på OTW tidigare och hade 2007 hand om uppdrag för bland andra Svenska Spel, ICA-handlarnas Förbund och Expressen. Då hade han jobb som sportjournalist, redaktör och chefredaktör med sig i bagaget – bland annat för Nya Norrland, ArbetetNyheterna, Sydsvenskan och Pro Hockey.

– Jag har haft turen att få jobba med fantastiska människor och roliga uppdrag under hela min yrkeskarriär, säger Petter Jennervall. Men av alla arbetsgivare jag har haft så har ingen kunnat mäta sig med OTW, vilket var en av anledningarna till att jag sökte mig tillbaka.

Fram till i dag har Petter också under flera år ansvarat för Expressens sportbilagor samt arbetat på kvällstidningens contentbyrå Wasp. På OTW kommer han att starta med redaktörskap för kunder som PostNord och Volkswagen.