OTW fortsätter att växa och presenterar stolt fem nya medarbetare till våra kontor i Stockholm och Malmö.

Elna Nykänen Andersson

Elna Nykänen Andersson

Elna kommer närmast från SVT där hon jobbat som redaktör, nyhetsuppläsare och inslagsproducent. Hon har också jobbat länge som Stockholmskorrespondent för brittiska magasinet Monocle, något som hon kommer fortsätta med vid sidan av sin tjänst på OTW. Elna jobbar på svenska, finska och engelska och har bland annat skrivit Wallpaper Stockholm City Guide för Phaidon och vi har också hört ryktas om en ny kokbok på både svenska och finska som snart finns i en bokhandel nära dig.

Natalie Roos

Natalie Roos

Natalie kommer närmast från en roll som nyhets- och utvecklingsredaktör på Omni. Tidigare har hon också jobbat som reporter och redaktör på bland annat Sveriges Radio Ekot, Dagens Nyheter och Aftonbladet.
På OTW kommer Natalie jobba både print, digitalt och rörligt för främst Praktikertjänst och Holmen.

Katarina Sandberg

Katarina Sandberg

Katarina har senast setts som reporter för Kulturnyheterna på SVT. Innan dess har hon jobbat med tv-utveckling och redaktör på produktionsbolaget Anagram och hon har också gett ut en roman – ”Vi är inte sådana som i slutet får varandra”. På OTW börjar hon nu jobba som projektledare.

Sevak Gorgi

Sevak Gorgi

Sevak har tidigare drivit produktionsbolaget sexton:nio i Malmö där han har arbetat med webb, appar och film. Hans stora passion är storytelling och han älskar att med hjälp av rörlig bild berätta historier, stora som små.
På OTW i Malmö ska han arbeta som producent och ser fram emot alla fantastiska möten med både nya medarbetare och kunder. Förutom att hänga med familj och vänner sparkar Sevak gärna boll och klurar på hur han ska rädda världen från undergång och undvika budapestlängder.

Carlos De La Cruz

Carlos de la Cruz

Carlos är en utbildad Digital Strateg och UX designer som har erfarenhet av att arbeta med webbanalys, sökmotoroptimering, SEM och andra aspekter av digital marknadsföring. På OTW i Stockholm ska han arbeta i gruppen Strategi och analys och ansvara för SEO och SEM. Förutom att hänga med familj och vänner gillar Carlos att spela tennis och gitarr.

Vill du också jobba på Sveriges mest prisbelönta contentbyrå? Kolla in våra lediga tjänster på karriärssidan.