För femte året i rad har OTW ett team på plats i Visby.  Så varför inte låta våra reportrar, redaktörer, fotografer och producenter komplettera ditt arrangemang med första klassens innehåll?

Vi fungerar som din redaktion på plats och stöttar med allt från nyheter, reportage och intervjuer till debattartiklar och opinionsdrivande innehåll. Vi live-sänder eller filmar och redigerar. Oavsett kanal anpassar vi innehåll och format för snabb publicering. Våra digitala planners ordnar distribution och optimering där det behövs. Naturligtvis producerar vi även längre material som reportage och long-reads före och efter din närvaro.

Nyhet: Seminarie eller mingel mitt i Visby

Nytt för i år är att vi kan erbjuda en egen scen mitt i centrala Visby. Där finner du en trädgård fullt utrustad för mindre eller större arrangemang upp till 200 personer, hör av dig om du är intresserad av att arrangera en paneldebatt, ett mingel, en release eller ett seminarium.

Rent-a-reporter eller redaktör

Med flera reportrar på plats kan vi hjälpa dig med att publicera text bild oavsett val av kanal. Vi har stor erfarenhet av att producera opinionsdrivande innehåll för företag och organisationer.

Rörlig produktion

Vi filmar och redigerar helheten eller höjdpunkter från dina event eller seminarier. Vi dokumenterar debatter, frågestunder och görintervjuar eller gör olika typer av reportage.

Ångest för att inte nå genom bruset?

Vi hjälper dig med idéer och spännande lösningar om det är så att tiden inte räcker till eller fantasin har sinat. Hör av dig till Evelina Stucki, konceptchef på OTW, så bjuder hon gärna på några goda råd.

För mer information och priser, kontakta Benke Carlsson.