I Resumés Byråvalsguiden 2015 rankas Sveriges mest prisade byråer. OTW kniper en hedervärd femteplats, tätt efter reklambyråerna King och Garbergs. OTW är därmed den högst rankade contentbyrån i Sverige.

Listan toppas av oslagbara Forsman&Bodenfors som har ett rejält avstånd till andraplatsens DDB Stockholm. Tidningen Resumé rankar Sveriges mest prisbelönta byråer varje år som en del av Byråvalsguiden.

– Vi på OTW är så klart stolta över den höga placeringen och vi befäster vår position som den mest prisbelönta contentbyrån. Topp fem är inte fy skam men självklart vill vi nå högre. Vi rankar högt tack vare byråns kreativitet och våra duktiga medarbetare men kanske främst för att vi har modiga kunder som ger oss förtroende att ta ut svängarna. Det ger resultat, säger Anders Rask, vd OTW.

Bakom den höga placeringen ligger att OTW var den första contentbyrån att vinna Guldägget och att byrån vann många guld och silver i contenttävlingen Guldbladet. Internationella tävlingar, där OTW varit framgångsrika med bland annat guld i ”Content-VM” i USA och guld i Pearl Awards (New York), tas inte med i Resumés rankning.