Han är barnprogramledaren som också varit polis, rocktrummis och gissat bajs. OTW välkomnar stolt Jonas Leksell som ny medarbetare.

I februari började Jonas på OTW, där han som han själv beskriver det ”kommer producera rörligt material till höger och vänster”.

– Vi är väldigt glada över att Jonas börjar hos oss då han är en väldigt rolig och skarp kreatör och en socialt härlig person. Jonas har en förmåga att hitta den annorlunda och udda vinkeln i idéerna och genomförandet, och den egenskapen är väldigt viktig idag. Och blir bara ännu viktigare, säger David Bexelius, utvecklingsansvarig på OTW.

På Jonas CV finns en minst sagt brokig skara erfarenheter.

– Jag har gjort allt. Säg vad du vill – jag har gjort det. Polis – check, rocktrummis – check, gissat bajs – check. Barn-TV har däremot alltid legat mej varmt om hjärtat. Senast va jag den hemliga agentchefen “V” i programmet Agenterna som kommer på Barnkanalen i vår, berättar Jonas.

Nu sadlar han dock om från hemlig agent till att producera rörliga projekt hos OTW.

– Jag tycker det är superkul att göra rörligt till kunder som inte är TV-kanaler. Branded content. Det är verkligen mitt nya. Och då känns ju OTW som rätt plats att va på.

– Rekryteringen av Jonas passar oss bra då han precis som OTW kommer från det traditionella TV-berättandet. Samtidigt som han är pigg på att jobba med rörligt berättande i alla nya former, både för organisationer och kanaler. Den mixen tror vi är en riktigt bra grogrund för att skapa bra innehåll idag, säger David Bexelius.