Vi växer och utvecklas ständigt och behöver nu stärka vårt team. Den vi söker gillar att mediebranschen och redaktörsyrket förändras kontinuerligt. Du håller koll på digitala trender, nya plattformar och är aktiv i sociala medier. Du är också stilsäker och har bra redaktionell känsla. Vi tror att du har journalistik bakgrund och att du har arbetat ett antal år som projektledare eller redaktör, gärna med fokus på samhällsfrågor, organisationer och ekonomi. Du är van att arbeta kreativt och ”tänka” innehåll i magasin och i digitala produktioner.

Rollen i korthet

  • Ansvara för magasin och/eller digitala produktioner gentemot våra kunder.
  • Fungera som redaktör och projektledare för ett eller flera redaktionella projekt.
  • Ansvara för redaktionell kvalité och idéhöjd.
  • Beställa och ta hand om frilansmaterial, skriva egna texter, textredigera och publicera på webben.
  • Ansvara för planering och budget.
  • Utveckla kundrelationer och produkter.

Det här är vi

OTW är Skandinaviens ledande contentbyrå. Vår ambition är alltid att skapa de mest attraktiva och effektiva produktionerna åt våra uppdragsgivare. Därför har vi så klart högt ställda krav på våra medarbetare. Print, digitalt, rörlig bild – oavsett kanal eller format vill vi överträffa våra kunders förväntan. Tjänsten är placerade på vårt kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Din ansökan

Skicka din ansökan med cv (bifoga gärna arbetsprover) före den 19 februari till nyttjobb@otw.se med ärenderaden ”Redaktör/Projektledare”. Tillsvidareanställning med start snarast.