Det är alla tre kontoren, Stockholm, Göteborg och Malmö, som får härlig förstärkning.

Jessica Bonebjär

Jessica Bonebjär blir ny projektledare på OTW Göteborg och kliver främst in i ett nytt globalt projekt för Volvo CE. Jessica har i många år jobbat i liknande roller på Forsman & Bodenfors. Hon är före detta elithandbollspelare och har även jobbat på både Intersports och JC:s inhousebyråer.

Joachim Lindgren

Joachim Lindgren ansluter sig som ny Account Director till OTW Malmö. Han har tidigare varit byråledare i Malmö men kommer nu senast från Resultify.

Sara Wågenberg

Sara Wågenberg blir ny projektledare på OTW Göteborg och kommer att jobba med kunder som Getinge, Ludvig Svensson med flera. Sara som närmast kommer från contentbyrån Spoon är journalist i grunden och har tidigare även jobbat på bland annat Expressen och Jönköpings-Posten.

Kalle Malmstedt

Kalle Malmstedt blir ny Strateg på OTW Göteborg där han ska stärka byrån inom strategi och performance. Kalle kommer senast från B2B-byrån Sandberg Trygg, och har en bakgrund som journalist och redaktör.

Stina Bergdal

Stina Bergdal gjorde under hösten 2019 sin praktik som projektledare på OTW Stockholm, vilket var en succé. Nu när hennes Content Developer utbildning på Hyper Island är avslutad är vi glada att få behålla henne på heltid som projektledare och redaktör.

Mimmi von Corswant

Mimmi von Corswant stärker upp som Controller på OTW Stockholm. Hon kommer direkt från det svenska klädmärket Our Legacy där hon arbetade som redovisningsansvarig.

Ella Jemdahl Viggo Szecsödy

När man besöker Stockholmskontoret kommer man framöver mötas av två nya glada ansikten – Ella Jemdahl och Viggo Szecsödy, som blir kontorets nya receptionister.

Ella tog studenten från den naturvetenskapliga linjen i somras och har efter det arbetat som receptionist på Elekta. Även Viggo tog studenten i somras efter att ha studerat samhällslinjen. Fram till nu har han arbetat på olika förskolor.