Storslam i år igen. Under förra årets gala kammade OTW hem flest priser av alla och efter årets prisutdelning stod det klart att så var fallet även 2016. Med sex guld kan OTW stolt sträcka på sig och fortsätta vara Sveriges mest prisbelönta contentbyrå.

Galan med sitt nya namn och justerade kategorier huserade på Berns under tisdagskvällen den 31 maj 2016. Totalt hade 217 bidrag skickats in, varav 79 hade blivit utvalda nomineringar från juryn. 15 av dessa nomineringar stod OTW bakom, och efter prisutdelningen kunde det konstateras att sex av dessa resulterade i guld.

Anders Rask, vd för OTW var verkligen nöjd med framgångarna.

– Sex guld är ett kvitto på vår kreativa höjd och att vi återkommande lyckas skapa effekt för våra kunder. OTW:s case är i världsklass, vi vinner lika många priser internationellt som i Sverige och vi tänjer definitionen av vad content marketing kan vara. Tack till alla medarbetare och till våra modiga kunder. You rock!

För en av dessa medarbetare, formgivaren Kristian Strand, blev kvällen extra lyckad då han till stor del stod bakom två av vinsterna – Scandinavian Travelers ’Hit Men’ och Inspires modenummer som båda två tog hem guld i kategorierna Foto/illustration/grafik respektive Design.

– Det känns så otroligt kul att vinna med de här projekten. Båda ligger mig varmt om hjärtat och båda kunder är modiga och framåt som låter oss vara kreativa och tänka utanför boxen, vilket nu belönats! Vill också tacka mina härliga kollegor som också är en stor del i de här priserna, säger han.

OTW:s Guldbidrag:

Fråga Nordea Live
Kategori: Bank, finans, försäkring
Uppdragsgivare: Nordea

Garpens Europa – säsong 2
Kategori: Resor, nöjen, fritid
Uppdragsgivare: Isobar och NordicBet

Scandinavian Traveler maj 2015 – Hit Men
Kategori: Foto/illustration/grafik
Uppdragsgivare: SAS

Inspire, modenumret
Kategori: Design
Uppdragsgivare: Iggesund

Vad gafflar ni om?
Kategori: Detaljhandel/snabbrörliga konsumentvaror
Uppdragsgivare: IKEA

IKEA co-workers global
Kategori: Bästa Internkommunikation
Uppdragsgivare: IKEA Services