På 25 år har OTW växt från en handfull drivna journalister och tv-producenter, till över 160 medarbetare på fem olika kontor, som alla brinner för att skapa engagerande innehåll i framtidens kanaler. Vi fortsätter att växa, vinna priser och slå rekord – och nu söker vi ännu fler medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Just nu söker vi en Content creator, en Projektledare och en ”talang” till Stockholm. Till Göteborgskontoret söks en Digital strateg, en Engelskspråkig projektledare/redaktör, och en Projektledare. Dessutom en Projektledande redaktör/innehållsutvecklare till Malmö.

Även höstens praktikanter intervjuas inom kort, så gå in och sök om du är intresserad av de åtråvärda praktikplatserna på OTW.

Vi är dessutom ständigt på jakt efter nya talanger inom alla våra områden, så skicka gärna in en spontanansökan. Vi på OTW har en stor variation av yrken, så som redaktörer, projektledare, tv-producenter, planners, sociala medieexperter, skribenter och formgivare.

Ansökningar tas bara emot genom formulären på vår karriärsida, så gå in och sök idag! Du kan också gärna följa oss på LinkedIn så får du jobbannonserna direkt i ditt flöde.