Skolvärlden är nominerad till Tidskriftspriset i kategorin ”Årets digitala tidskrift fackpress”.
– Att vara i final som en av fyra nominerade tidningar i Sverige känns fantastiskt roligt, säger Skolvärldens chefredaktör Jonas Fond.

Skolvärlden nominerad till Tidskriftspriset 2018På fredagen offentliggjordes de första nomineringarna till det prestigefyllda Tidskriftspriset. Skolvärlden är nominerad i kategorin ”Årets digitala tidskrift fackpress”.

– Det är oerhört glädjande att få ett kvitto på att Skolvärlden ligger på en så hög nivå. Det ligger hårt arbete bakom, så klart, men det känns bra att det lönar sig, säger Jonas Fond.

Juryns motivering:
”En redan stark sajt har vässat sig ytterligare och vi gillar resultatet. Skolvärlden är kunnig, ambitiös och driver på utvecklingen för vad en organisationstidskrift kan göra digitalt för sin målgrupp. Att läsarna dessutom strömmar till i rekordfart är ett kvitto på att Skolvärlden är på rätt spår.”

Skolvärlden.se har gått som en raket under 2017 och 2018. Trafikkurvan har gått spikrakt uppåt och under 2017 uppmättes 2 224 165 unika sidvisningar – en ökning med över 24% jämfört med föregående år.

Tidskriftspriset delas ut under Tidskriftsgalan 2018 den 7 november.