Med 2,3 miljoner i upplaga har ICAs kundtidning Buffé kommit att bli ett av Sveriges viktigaste forum för matinspiration. I år firar tidningen 20 år och gör det med ett stort jubileumsnummer som kom ut den 20 april.

– I vårt jubileumsnummer bjuder vi på de bästa recepten från viktiga perioder i tidningens historia. Vi ger också tillbakablickar som visar hur Buffé har hängt med i den allmänna utvecklingen. Läsarna får ta del av såväl framgångar som några mindre skandaler, säger Tony Wallin, chefredaktör på Buffé sedan starten 1995.

Samtidigt lanseras nya sajten ica.se/buffe – ICAs samlade plattform för matglädje och inspiration kring mat, dryck och måltider.

– Buffé uppskattas av läsarna och är en central del i ICAs erbjudande till våra stamkunder. Att läsarna dessutom använder recepten märks i vår butiksförsäljning. Vi lärde oss snabbt att vi måste informera våra butiker om vilka ingredienser som är med i kommande nummer, annars säljer de slut direkt, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör ICA Sverige AB.

Sugen på att bläddra i jubileumsnumret? Här hittar du Buffé nr 4 2015, i pdf-format.