I skrivande stund är OTW:s team på plats med Tina Nordström på den spanska festön Ibiza för att spela in ett avsnitt till den fjärde säsongen av Tina på besök.

– Den tredje säsongen av Tina på besök gjorde vi i ett somrigt Sverige, så nu är det kul att vi får hoppa på några internationella flighter igen och få andra intryck. Man märker också att Tina älskar det och att hon får mycket inspiration av nya platser, säger producent David Bexelius.

I Tina på besök får tittarna följa med när Tina besöker kända profilers hem och favoritresmål runt om i världen där de tillsammans lagar mat och visar sina guldkorn. Resmålen denna säsong är Ibiza, Cannes och Dubai, där är det i princip bara att trycka på rec för att få magiskt härliga bilder.

– Ur ett rent produktionsmässigt perspektiv är jag oerhört nöjd med redaktionen och teamet. Vi har lyckats få riktigt duktiga namn som jobbar med produktionen och alla älskar att jobba med Tina och programmet och det tycker jag är ett väldigt bra betyg. Jag blir stolt och tror att det bidrar till att vi kan leverera en ännu bättre produkt till TV4 och tittarna, fortsätter David.

Tina på besök har premiär i TV4 i augusti.