Nu har röstningen öppnat för årets upplaga av Svenska Designpriset och precis som i fjol står OTW bakom tre av bidragen.

OTW Svenska Designpriset 2019

Svenska Designpriset är tävlingen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden. Här tävlar olika bidrag i tjugosju kategorier och målsättningen är att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation.

OTW står bakom tre nomineringar med chans att ta guld. Två av bidragen är för Stockholms Handelskammare. STHLM Magazine har redan blivit prisad för sin innovativa design på både Swedish Content Awards och Content Marketing Awards, även kallat content-VM. Det andra bidraget, STHLM VB, är Stockholm Handelskammares verksamhetsberättelse för 2018. Även Coors kundtidning Smarter Worklife finns bland de nominerade.

– Så roligt att vi är nominerade i år igen. Det ligger mycket arbete och välvilja bakom all design, innehåll och inte minst koncepten i våra bidrag. Hoppas att det räcker hela vägen till vinst, säger Kristian Strand, Designchef på OTW.

Röstningen pågår mellan den 2–8 september och om du gillar vad du ser skulle vi verkligen uppskatta din röst! Prisutdelningen sker den 17 oktober på Rondo, Liseberg i Göteborg.

Rösta på OTW:s bidrag