OTW har inte mindre än tre olika tidningar nominerade till Svenska Designpriset. Det är magasin för kunderna Parks and Resorts, ICA och SAS som är som har chansen att ta hem priset för Sveriges bästa tidningsdesign.

I 20 år har ICA:s tidning Buffé bidragit till svenskarnas matinspiration och det firades med ett riktigt kalasomslag till nummer fyra 2015. Nu har det festliga omslaget blivit nominerat till Svenska Designpriset i kategorin Kundtidning – print.

För tredje året i rad gjorde OTW Parks and Resorts sommarmagasinParks and Resort driver några av Sveriges mest populära parker och nöjesanläggningar och sommarmagasinet är fullspäckat med allt som man kan uppleva i koncernens anläggningar under sommaren. Och så snyggt att det kammade hem en nominering i kategorin Kundtidning – print i Svenska Designpriset.

Scandinavian Traveler föddes i november 2014 då SAS inflightmagasin Scanorama blev livsstilsmagasinet Scandinavian Traveler. I majnumret 2015 gjordes ett stort reportage om det svenska musikundret där massor med svenska musikprofiler fick ta plats på omslaget. Nu är det nominerat till Svenska Designpriset.

– Det är fröjd att bara kolla igenom alla de nominerade bidragen till designpriset. Det görs så mycket bra grafisk form i Sverige. Därför är det extra roligt att OTW har med hela tre nomineringar i årets tävling, säger Tor-Arne Moe, kreativ chef på OTW. Jag är glad och stolt över våra formgivare, som alla gör ett fantastiskt bra jobb med att skapa modern och konkurrenskraftig design.

Vill du rösta på din favorit, gå in på Svenska Designpriset och lägg din röst! Du kan rösta fram till den 20 september 2015.

Vinnarna presenteras den 8 oktober under en festlig prisutdelning på Gothia Towers i Göteborg.