I oktober rekryterades Karin Almcrantz och Malin Lundberg Aguilera som ansvariga för var sin kundgrupp på Stockholmskontoret.

  Vi är superglada att ha lyckats rekrytera två sådana erfarna medarbetare, säger Marcus Wikner, VD på OTW. Både Karin och Malin har den kompetens vi behöver för att matcha de ökade behoven av kreativ kommunikation av allra högsta klass.

 Karin Almcrantz har en mångårig bakgrund inom contentbranschen och var innan byråchef och kundansvarig på Chimney. Innan dess hade hon samma roll på Åkesson & Curry. Karin har också jobbat med employer branding inom Universum-koncernen och med ledarutveckling inom Good Accelerator. På OTW kommer hon att ansvara för kunder som ASSA ABLOY, Coor, Forsen, Röda Korset, HSB och Soya Group.

– Jag har under många år varit ”branschkollega” och har alltid imponerats över de många kreativa koncept och fina produktioner som kommit härifrån. Så när möjligheten att kliva ombord nu kom så kändes det helt rätt.

Malin Lundberg Aguilera kommer senast från rollen som Head of Creative för Bonnier Magazines & Brands konceptaffär. Hon är journalist i grunden och har tidigare bland annat varit chefredaktör för Plaza Kvinna Magazine och redaktionschef på mama. Hos Malin samlas kunder som Arvid Nordqvist, Burenstam, Hjärtebarnsfonden, Kronans Apotek, Perrigo, TRE, Ömsen, med flera.

– Jag ser fram emot att vara med på resan mot att bli Sveriges nya leadbyrå, säger Malin Lundberg Aguilera. Som sann tävlingsmänniska fullkomligt älskar jag sådana utmaningar. Sedan att det är ett gäng fullblodsproffs som jobbar här, gör det så klart ännu härligare.