I Stockholm välkomnar vi Ida Westerlind till performance-teamet, där hon jobbar som Growth marketing analyst. Hon har en examen i Marknadskommunikation från Stockholms universitet och har efter det arbetat en tid som digital strateg på webbyrå. Just innan hon kom till OTW studerade Ida vidare och hade sin praktik på Storykit.

Vår nye projektledare och digitala redaktör Femi Laestander Jacobs gick ut Berghs School of Communication där han läste produktionsledning. Sedan examen har han bland annat frilansat på Splay One som PR-koordinator och som projektledare på Sveriges Kommunikationsbyråer. Nu jobbar han på OTW Stockholm!

Stockholmskontoret får också en till engelskspråkig redaktör och projektledare, Allegra Grevelius. Allegra kommer från London, och bor i Stockholm sedan 14 år. Senast kommer hon från en tjänst som copywriter inom brand communications hos Oriflame Cosmetics och har en bakgrund som engelskspråkig frilansreporter hos Sveriges Radio och The Local Europe, med erfarenhet som projektledare inom TV-distribution och licensering för Nobel TV-sändningarna.

Göteborgskontoret får tillskott av projektledare och strateg Claes Bergerlind, journalist i botten med inriktning på radio. Han har jobbat inom kommunikationsbranschen i 25 år och började sin karriär som radioproducent för Morrongänget på Mix Megapol.
Sedan dess har Claes varit på flera olika byråer i Göteborg och har också drivit två produktionsbolag inom både ljud och film.
De senaste 15 åren har Claes fokuserat på Content Marketing  som kundansvarig projektledare på contentbyrån Rubrik och som teamledare på digitalbyrån Maverick by Nexer.