Senaste jobbannonserna

Om du inte hittar några lediga tjänster som passar dig, kan du alltid göra en spontanansökan, och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar och lediga tjänster till din e-post.

Spontanansökan

Beskriv varför vi behöver ha just dig hos oss på OTW. Vi vill att de allra bästa ska jobba hos oss, så även om vi inte söker just din kompetens just nu så vill vi gärna ha kontakt med dig. Spontanansökningarna går direkt till våra Account Directors, som sedan också sköter all rekrytering. Intresseanmälningar från frilansare går vidare till våra redaktörer och formgivare, som ansvarar för att lägga ut jobb.

Ansök

Tidigare tjänster

Tyvärr är ansökningstiden för dessa förbi, men ta gärna en titt och kasta iväg en spontanansökan istället!

Management Trainee till OTW och Ahead Group

Ansök senast: 20230705 Tjänsten är placerad i: Stockholm Tjänst: Management Trainee Anställningsform: Tillsvidareanställning

Driven projektledare sökes till Stockholm (vikariat)

Ansök senast: 20230227 Tjänsten är placerad i: Stockholm Tjänst: Projektledare Anställningsform: Vikariat

Native English Copywriter to OTW in Gothenburg

Ansök senast: 20221216 Tjänsten är placerad i: Göteborg Tjänst: Native English Copywriter Anställningsform: Full-time

Contentstrateg och digital marknadsförare sökes till OTW Stockholm

Ansök senast: 20221210 Tjänsten är placerad i: Stockholm Tjänst: Contentstrateg och digital marknadsförare Anställningsform: Tillsvidare

Social media specialist sökes till OTW Stockholm

Ansök senast: 20221021 Tjänsten är placerad i: Stockholm Tjänst: Social media specialist Anställningsform: Tillsvidare

Producent sökes till OTW Göteborg

Ansök senast: 20221014 Tjänsten är placerad i: Göteborg Tjänst: Producent sökes till OTW Göteborg Anställningsform: Tillsvidare

Kreativ projektledare sökes till OTW Göteborg

Ansök senast: 20220920 Tjänsten är placerad i: Göteborg Tjänst: Kreativ projektledare sökes till OTW Göteborg Anställningsform: Tillsvidare

Praktikplats

Vi tar emot praktikanter från eftergymnasiala utbildningar, när praktikperioden är en månad eller längre. Hos oss kan du få testa på att jobba med till exempel tidningar, sociala medier eller rörlig produktion. Flera nuvarande OTW:are har börjat här som praktikanter, så ta chansen att starta din möjliga framtida karriär hos oss. Beskriv vad du är intresserad av att göra på din praktik, så ser vi till att det når rätt person.

Lycka till!

Ansök
Tora på filminspelning

”När jag tar på mig redaktörshatten arbetar jag med idéutveckling och skriver både strategiskt och redaktionellt innehåll åt våra kunder. Det är en härlig kompott av content. Här på OTW finns en hel del före detta journalister, så jag känner mig hemma i sammanhanget. Jag älskar också kreativiteten och prestigelösheten, att vi värdesätter det kollegiala och samarbetar över orterna.”

Tora Dahlström, Projektledare/Redaktör

”Som producent här på OTW har du det kreativa ansvaret för en produktion. Du jobbar ofta med en projektledare som ansvarar för det administrativa. Det är skönt att ha helhetsöverblick, från första manusutkast till sista klippningsdagen. Jag fick en fast tjänst, det känns tryggt och jag kan kombinera jobbet med familjelivet. Jag lockades också av att få arbeta med många olika projekt. Det ger en bra variation och jag har insett hur mycket jag lär mig av att jobba direkt mot kund.”

Erik Artur (EA), Producent

EA på filminspelning
Andrea, formgivare på OTW

”Som formgivare på OTW är ingen dag den andra lik. Det är stor variation mellan kunder och uppdrag. Ena dagen tar du fram grafik till en sociala medier-kampanj och nästa jobbar du med att ta fram ett nytt grafiskt manér. Print ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Det finns inget som slår att få formge något som man sen får hålla i handen, fysiskt. Det är något fint med det, att det består.”

Andrea Brandin, Formgivare