Vill du bli OTW:are?

Det är kul att jobba på OTW, och vi söker alltid efter nya talanger, du kanske vill bli en av oss?

Hos oss sitter formgivare, redaktörer, producenter och en massa annat skönt folk. Här hittar du vad och om vi letar efter något specifikt just nu och gamla tjänster vi tillsatt. Spontanansökningar är alltid välkomna!

Senaste lediga jobbet

Attans!

Vi har inga lediga tjänster lediga just nu, men du kan alltid göra en spontanansökan, och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar och lediga tjänster till din e-post.

Spontanansökan

Vi söker alltid efter nya talanger (anställning eller frilans) som vill vara med och arbeta med oss. Våra teamledare får alla ansökningsmejl och tittar igenom dem både när de kommer och när det är dags att anställa. Vi hinner tyvärr inte svara direkt när de kommer, men du kan lita på att ditt mejl har nått rätt personer! Intresseanmälan från frilansare skickas vidare till redaktörer och formgivare, som lägger ut jobben.

sök jobb på otw

Praktisera

Går du en eftergymnasial utbildning och är intresserad av praktik så har du chansen att vara på en arbetsplats där det händer mycket och där du kan få jobba med antingen tidningar, digitalt eller rörligt – eller alltihop! Vi tar emot praktikanter under en period på minst en månad. Skriv i ditt mejl vad du är intresserad av att göra på din praktik, så kan vi snabbare bestämma till vem mejlet ska gå.

sök praktik på otw