Aktuella jobb

Om du inte hittar några lediga tjänster som passar dig, kan du alltid göra en spontanansökan, och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar och lediga tjänster till din e-post.

Praktikplats

Vi tar emot praktikanter från eftergymnasiala utbildningar, när praktikperioden är en månad eller längre. Hos oss kan du få testa på att jobba med till exempel tidningar, sociala medier eller rörlig produktion. Flera nuvarande OTW:are har börjat här som praktikanter, så ta chansen att starta din möjliga framtida karriär hos oss. Beskriv vad du är intresserad av att göra på din praktik, så ser vi till att det når rätt person.

Lycka till!

Ansök

Tidigare tjänster

Tyvärr är ansökningstiden för dessa förbi, men ta gärna en titt och kasta iväg en spontanansökan istället!

Performance Lead sökes till OTW Stockholm

Ansök senast: 20201019 Tjänsten är placerad i: Stockholm Tjänst: Performance Lead Anställningsform: Tillsvidare

Projektledande redaktör/ innehållsutvecklare till OTW Malmö

Ansök senast: 20201018 Tjänsten är placerad i: Malmö Tjänst: Projektledande redaktör/innehållsutvecklare Anställningsform: Tillsvidare

Growth Marketing Analyst sökes till OTW Stockholm

Ansök senast: 20200902 Tjänsten är placerad i: Stockholm Tjänst: Growth Marketing Analyst Anställningsform: Tillsvidare

Är du OTW:s nya talang?

Ansök senast: 20200622 Tjänsten är placerad i: Stockholm, Göteborg eller Malmö Tjänst: Talang Anställningsform: Tillsvidare

Account Director sökes till OTW

Ansök senast: 20200809 Tjänsten är placerad i: Stockholm Tjänst: Account Director Anställningsform: Tilsvidare

Spontanansökan

Beskriv varför vi behöver ha just dig hos oss på OTW. Vi vill att de allra bästa ska jobba hos oss, så även om vi inte söker just din kompetens just nu så vill vi gärna ha kontakt med dig. Spontanansökningarna går direkt till våra Account Directors, som sedan också sköter all rekrytering. Intresseanmälningar från frilansare går vidare till våra redaktörer och formgivare, som ansvarar för att lägga ut jobb.

Ansök