Frida HenkeFrida Henke är reporter och redaktör med lång erfarenhet från journalistiken. Hon har tidigare arbetat på bland annat Aftonbladet och Svenska Dagbladet. På OTW kommer hon främst att arbeta med Barncancerfonden och Bostadsrätterna.

Ellen ForsbergEllen Forsberg är den senaste rekryteringen i OTWs talangtjänst som projektledare och digital kreatör, med fokus på sociala medier. Ellen är just nyexad från Hyper Island och har innan det tävlat i snowboard och jobbat som frilansande illustratör.

Sandra KillgrenSandra Killgren har nyligen börjat i vårt gäng som reporter/redaktör. Hon har tidigare arbetat som repoter på Aftonbladet och webbredaktör på Svenska Dagbladet. På OTW kommer hon att främst jobba med Skolvärlden.

Sofie JernströmSofie Jernström har nyligen börjat i vårt performance-team som Digital Planner där hon planerar, publicerar och optimerar kampanjer åt våra kunder med fokus på sociala medier. Hon har tidigare arbetat som Social Media Trader på Bizkit Havas och Digital Planner på Splay.

Amelia RickardAmelia Rickard, började nyligen som Growth Marketing Analyst på OTW. Som en del av vårt performance-team bidrar Amelia med sin expertis inom dataanalys och optimering för att förvandla data till insikter. Tidigare har hon arbetat på performancebyrån Dper och Jajja Media Group med projekt inom digital och online marknadsföring. Hon har också en bakgrund från resebranschen på Radisson Hotel Group.