OTW inleder 2018 med fyra nyanställningar. Det är kontoren i Stockholm och Göteborg som får förstärkning.

Stina Hedin, projektledare

Stina är utbildad medieproducent och kommer närmast från Smartson där hon arbetat som projektledare med fokus på kampanjplanering, sociala medie-strategier och copy.
Hon stärker nu upp OTW:s strategiavdelning för sociala medieköp och kommer arbeta med en massa spännande projekt, varav SAS och Assa Abloy är några av de inledande kund-samarbetena.

Louise Hjelmqvist, projektledare

Louise kommer närmast från Medieinstitutet där hon studerat onlinemarknadsföring. Innan studierna frilansade hon som digital marknadsförare och har en bakgrund som office manager på Gears of Leo.
På OTW kommer hon arbeta som projektledare med fokus på distribution, inledningsvis med kunder som 3, Röda Korset och SFF.

Petra Ljungberg, producent

Petra kommer närmast från produktionsbolaget STO-CPH där hon jobbat som redaktör och inslagsproducent för tv-programmet ”Förlåt mig” och SVT-dokumentärserien ”Storuman forever”.
Hon har tidigare arbetat på bland annat Meter Film & television, Titan och Strix.
På OTW blir hon producent för rörligt, inledningsvis med kunder som Umeå universitet och SFF.

Anna Werner, projektledare/redaktör, Göteborg

Anna kommer närmast från contentbyrån Rubrik AB där hon arbetade som kundansvarig projektledare. Tidigare har hon arbetat på Västsvenska Handelskammaren som presschef och redaktör.
På OTW ska Anna främst arbeta som projektledare och ha ansvar för Mega Project Listings för Volvo Construction Equipment.