Julen är en älskad högtid men kan också vara förknippad med stress för väldigt många. Ofta är det förväntningarna om den perfekta julen som påverkar oss negativt. I årets julkampanj uppmanar Life därför alla till att ta ett steg tillbaka, reflektera och ta hand om sig själva. Då kan julen bli den tid för återhämtning som de flesta behöver.

I utomhusenheten är det som ser ut som stora piller, i själva verket julgranskulor fyllda med personliga tips från Lifes hälsorådgivare. Förbipasserande kan ta med sig en julkula med tipset hem.

– Det är en ren glädje att vara med och bidra till ökad balans, återhämtning och reflektion under julen. Tipsen som man får ta med sig hem är lättsamma, roliga och något oväntade, säger Paul Jerndal Creative Director på OTW.

Tips för julkulor– Life har en genuin kunskap inom holistisk hälsa och välbefinnande. Jag blir glad och stolt att de väljer att dela med sig av den på det här lite udda sättet. Tipsen blir kanske särskilt viktiga i år då julen blir väldigt annorlunda för de flesta, säger Magnus Tengzelius, Account Director på OTW.

Kampanjen går utomhus under december på creative adshell, Facebook, Instagram,  influencers samt PR.