Efter en omfattande pitch under hösten 2016 står det klart att OTW, tillsammans med Volvo Cars, kommer att utveckla bolagets nya digitala internkommunikationsplattform.

Uppdraget omfattar en digital lösning som ska komplettera det befintliga intranätet och rörlig produktion, och vanns i konkurrens med både svenska och internationella byråer. Uppdraget hamnar hos OTW:s Göteborgskontor som sedan starten 2015 vuxit starkt med kunder som Volvo Trucks, Göteborgs-Posten, Getinge Group och Fastighetsbyrån.

– Vi har från dag ett önskat att jobba för Volvo Cars. Kombinationen av ett starkt varumärke och spännande produkter är väldigt inspirerande att få arbeta med. Det var en öppen pitch med riktigt tuff konkurrens och då känns det extra roligt att vinna uppdraget. Vår pitchgrupp gjorde ett fantastiskt jobb som räckte hela vägen, säger byråchef Rasmus Winther.

OTW Göteborg

OTW öppnande kontor i Göteborg 2015 med två personer på plats. Sedan dess har tillväxten varit stark och idag har kontoret 15 fasta medarbetare och ett stort frilansnätverk. Från om med 1 mars flyttar verksamheten till större lokaler på Södra Hamngatan i Göteborg.