I år kommer återigen flera team från OTW att vara på plats i Almedalen, passa på att utnyttja våra tjänster du också!

Snart är det dags för Almedalen igen, kanske arrangerar ni ett eget seminarium eller så deltar era talespersoner i intressanta debatter? Genom att skapa och distribuera eget innehåll kring era aktiviteter i Almedalen når ni en större publik både extern och internt. OTW:s reportrar, producenter, fotografer och redigerare kommer att befinna sig i Visby under Almedalsveckan för att jobba på uppdrag av våra kunder. Vi hjälper er gärna med såväl text och bild till webb och sociala medier samt med olika typer av rörliga produktioner.

Vårt erbjudande:

Webbredaktör/reporter
OTW har stor erfarenhet av att producera opinionsdrivande journalistik för företag och organisationer. Vi har flera reportrar på plats i Almedalen som kan hjälpa er med att producera och publicera nyhetstexter samt enklare bilder direkt i ert CMS efter önskemål. Vi kan även producera längre texter och reportage för publicering i till exempel en kund- eller personaltidning.
Se exempel här från 74ton.nu

TV-reportage
Vi filmar det viktigaste från seminariet och intervjuar utvalda deltagare. Materialet blandas med miljöbilder och klipps ihop till ett 2-3 minuter långt inslag som sammanfattar det viktigaste från seminariet. Filmen färdigställs inom 48 timmar.
Se exempel här från Skolvärldens YouTube-kanal

Seminariedokumentation (video)
Vi filmar hela ert seminarium från början till slut och levererar färdig film inom 24 timmar.

Intervjuer (video)
Kanske ska ni släppa en nyhet eller rapport i Almedalen. Låt er VD eller talesperson uttala sig i ett lite längre intervjubaserat format. Intervjun kan göras innan Almedalsveckan på hemmaplan eller på plats i Visby. Filmen färdigställs inom 48 timmar.

För mer information och priser, kontakta:

Niklas Wallenberg
niklas.wallenberg@otw.se
Tel: 073-370 77 27