I programserien Tina på besök tar sig Tina Nordström runt om i världen och besöker kända svenskar på platser som ligger dom lite extra varmt om hjärtat. I den femte säsongen besöker hon Annika Sörenstam i Florida, Oscar Zia i Italien och Christina Schollin och dottern Pernilla Wahlgren på den spanska solkusten.

Annika Sörenstam och Tina Nordström.

I första programmet tar sig Tina till Lake Nona i Florida där golfstjärnan Annika Sörenstam bor med sin make Mike och deras två barn. Väl på plats slår familjen Sörenstam upp portarna till sitt luxuösa hem. Annika och Tina busar med familjens jetskis, och Tina får äran att möta Annika i en golfturnering.

Tina tackar för inbjudan genom att ordna fika på bryggan med en somrig svensk jordgubbstårta. Hon friterar kyckling med massvis med grönsaker till. Och så lagar Tina med hjälp av Annika en smarrig grillbuffé på fisk, grillade grönsaker och avocadosås, när grannen och golfproffset Peter Hansson och hans familj kommer över på middag.

Tidigare säsonger har hon bland annat besökt Lotta Engberg i Thailand, Ken Ring i Kenya, Andreas Carlsson i Los Angeles, Carolina Gynning på Ibiza, Sylvia Wrethammar i Tyskland, Chippen Wilhelmsson i Dubai, Jenny Strömstedt på Dalarö, Glenn Strömberg i Italien och Karin Lazerow i Cannes.

Tina på besök sänds måndagar klockan 20:00 på TV4 med start 30:e januari.