OTW är Nordens ledande contentbyrå, med huvudkontor i Stockholm, kontor i Göteborg och en kommande etablering i Malmö. Göteborgskontoret öppnade i början av 2015, sedan dess har vi hunnit bli 10 fasta medarbetare. Nu växer vi igen.

OTW Göteborg - dina nya kollegor?
OTW Göteborg – dina nya kollegor?

I Göteborg producerar vi bland annat helgmagasinet Två Dagar och bilagorna Bostad och Ekonomi åt Göteborgs-Posten. Vi jobbar även med film, digital kommunikation och print för bland andra Business Region Göteborg, Göteborgs Stad, Volvokoncernen och Fastighetsbyrån. Med ett flertal nya uppdragsgivare och projekt på gång söker vi både rutin och talang.

Projektledare/Redaktör

Du har journalistisk bakgrund och arbetar idag kanske som projektledare eller redaktör på mediaföretag eller byrå. Du är van att leda redaktionella projekt (print, digitalt, rörligt), gärna på uppdrag från olika varumärken.
Hos oss kommer du att:

  • Ha huvudansvaret för våra uppdragsgivares produktioner.
  • Beställa och hantera material, skriva texter och textredigera.
  • Utveckla kundrelationer och produkter.

Formgivare

Du har gedigen erfarenhet av formgivning av redaktionell kommunikation både print och digitalt. Du har full koll på helhet och detaljer och har fenomenal grafisk känsla även när tempot är högt. Du kan Indesign, Photoshop på expertnivå och hanterar exempelvis Illustrator fint.
Hos oss kommer du att:

  • Ansvara för löpande formgivning av magasin samt digitala produkter såsom nyhetsbrev, webbsidor, presentationer, filmgrafik m.m.
  • Utveckla och producera nya formkoncept från grunden.

Skribent/Digital redaktör

Du är en modern skribent med redaktionell känsla som är van att skriva och publicera på publika sajter och sociala kanaler. Du kan digital spridning/distribution och matchar vårt växande utbud av native-tjänster. Du får även gärna ha koll på digital mätning och analys.

  • Säker skribent med känsla för det svenska språket.
  • Erfarenhet av publicering online och i tryck.
  • Akademisk eller eftergymnasial examen inom journalistik/media.

Skicka din ansökan med CV snarast till nyttjobb@otw.se med ärenderaden ”OTW GÖTEBORG” samt titeln på det jobb du söker. Frågor om tjänsten besvaras av Rasmus Winther rasmus.winther@otw.se

OTW är ett helägt dotterbolag till Aller Media AB och en del av det nordiska byrånätverket Ahead Group. OTW är Skandinaviens mest prisbelönta contentbyrå och ligger bakom många av branschens mest spännande contentprojekt.