Buffé är Nordens största mattidning som varje månad går ut till 2,3 miljoner trogna ICA-kunder. Bufféredaktionen på OTW växer nu och har fått tillskott av två nya talanger – Alexandra och Sofie. Dags att lära känna dem lite mer!

Alexandra Vikström, redaktör

Alexandra har tidigare arbetat på dagstidningar inom Mittmedia, både som lokalredaktör och reporter. Men eftersom hon älskar att hänga i köket, blir glad av vackra matfotografier och gärna käkar spaghetti dygnets alla timmar handlade tillslut allt om mat. Hon kommer därför närmast från sitt arbete som frilansande journalist och matkreatör för kunder som Electrolux, Arla och olika matmagasin. Har också öppnat en pizzeria med sin sambo, vilket är jättekul, jättejobbigt och jättegott! Här på OTW är hon redaktör för tidningen Buffé.

Alexandra Vikström
Sofie Lundmark, redaktör/projektledare

Sofie har tidigare arbetat som vetenskapsjournalist och webbredaktör på en ledarskapstidning med neurovetenskap och psykologi som fokus. På OTW arbetar hon som digital redaktör för tidningen Buffé och får därför jobba med ett av sina största intressen, mat. Sofie lägger numera både fritid och arbetstid på att hitta inspirerande recept, bloggar och instagramkonton. Hon har även arbetat i 7 år på en kaffe- och tebutik och är en riktig nörd när det kommer till koffeindrycker.

Sofie Lundmark

Vi på OTW söker alltid efter nya talanger, du kanske vill bli en av oss? Kolla vår karriärsida för lediga tjänster just nu.

TILL KARRIÄRSIDAN