– En riktig supermatchning mellan kompetens och utmaning. OTW har gjort ett antal starka år och med Malin känns det både inspirerande och tryggt framåt. I våra diskussioner under våren har vi delat synen på en byråresa där insikt, strategi, kreativitet och bevisad effekt blir nycklarna att lösa de kommunikationsutmaningar som våra uppdragsgivare har att tackla. Den andra delen är att vi vill vara en hållbar arbetsplats för våra medarbetare. En plats där man växer, utmanas och även stannar kvar när man är en riktig stjärna, säger Rasmus Winther, vd på OTW.

På OTW får Malin ett särskilt ansvar för Stockholmskontoret som är OTW:s största med drygt 90 medarbetare.

– OTW förenar ett starkt strategiskt och kreativt arbete på ett mycket spännande sätt. Jag har under åren jag följt dem alltid slagits av deras fina produktioner och imponerande kundlista med en stor variation av varumärken som IKEA, Volvo och Postnord. Sedan har jag sökt och mött en kultur som är väldigt välkomnade och omfamnande, vilket är minst lika viktigt, säger Malin Rönnmark.

Malin har förutom byråerfarenhet från Prime, Wenderfalck och Abel & Baker också arbetat som kommunikationschef för Samsung Norden och PR-chef på Swedish Match och Nokia.

Malin ersätter Emma Broms som under våren flyttade till Malaysia för en roll som handelskommissionär på Business Sweden.